Fredrik K Snickeri & Bygg AB

Om Oss

Om oss på Fredrik K Snickeri & Bygg

Fredrik K Snickeri & Bygg AB är ett byggnadsföretag som bildades 2003. Fredrik Karlsson har varit ägare i företaget fram till 2023. Därefter köptes företaget upp av SEHED Byggmästargruppen AB. 

Fredrik har många års erfarenhet av byggnationer och att arbeta inom byggbranschen. Företaget är idag ca 36 anställda var av 3 projektledare, 3 arbetsledare.

Med bred kompetens och stor yrkeserfarenhet levererar vi god kvalité till bra priser. Med vår gedigna kompetens och långa erfarenhet ska man känna sig trygg när man anlitar oss.

Om verksamheten

Thomas, Fredrik, Henrik, Victor & Mattias

Verksamhetens mål är att skapa goda kontakter med våra kunder och leverantörer. Vi har alltid ett gott bemötande och visa vår professionalitet i alla lägen.

För att främja verksamhetens utveckling ska det finnas ett öppet klimat där man känner sig motiverad att driva verksamheten framåt på alla nivåer. Ambitionen är att utvecklas inom alla områden.

Verksamheten har erfarna medarbetare, vi har höga förväntningar på vårt utförda arbete, vi är intresserade av hur arbetet går på alla nivåer i verksamheten, vill se fungerade relationer, strävar efter en tydlig ansvarsfördelning och vi vill alltid ligga steget före och fånga upp svårigheter i tid.

Arbetsområde:
Västerviksregionen med omnejd.